Så er der godt nyt til spinningfolket!

Nike har netop lanceret deres første cykelsko til indendørs cykling nogensinde. Og sikke en debut!

Nike SuperRep cykelskoen er nyeste skud på stammen i Nikes SuperRep familie; en sko-kollektion specifikt designet til indendørs træning.

Vi dykker ned i alt det tekniske, så du får en fornemmelse af, hvad Nike SuperRep cykelskoen kan gøre for din spinning-oplevelse uanset niveau.

Slut med overophedede fødder

Nogen som mange indendørs cykelentusiaster måske kan nikke genkendende til er, at ens fødder tit bliver meget varme ret hurtigt inde i timen.

Med Nike SuperRep cykelskoen er overophedede fødder fortid. Nike har virkelig fokuseret på ventilationsdelen, og det kan både ses og mærkes.

På overdelen har skoen et bredt og tyndt mesh felt, som giver dig optimal ventilation og sålen har også ventilationsåbninger, som lader luften komme ind nedefra, når du giver den gas i pedalerne.

Nike SuperRep cykelsko vinkler

Et godt og sikkert fit = kraftfuldt tråd i pedalerne

Når musikken pumper, sveden drypper og dine pedaler pisker afsted, er det yderst vigtigt, at du kan regne med, at dine sko hjælper dig til at yde dit maksimale.
Sådan en træningsmakker er Nike SuperRep cykelskoen.

Øverst har skoen to gode, justerbare velcro stropper, som holder din fod godt på plads. Derudover er Nike SuperRep cykelskoen udstyret med en ekstra, indvendig svangstøtte, hvilket hjælper med at stabilisere foden, så den ikke glider rundt i skoen, når du ved høj hastighed træder rundt og kommer ud i yderpositionerne.

En cykelsko for alle

Nike SuperRep cykelskoen er en sko for alle uanset niveau. Skoen er designet til at give dig den bedste træningsoplevelse, hvad enten du er almindelig motionist eller fokuseret atlet.

Hvis du ikke er vant til at spinne/cykle med cykelsko og blot bruger dine almindelige træningssko, kan du for alvor mærke en forskel, når du hopper i SuperRep cykelskoen.

Nike SuperRep cykelskoen en sko, som du klikker på pedalerne for at få et bedre og mere cirkulært flow. De er kompatibel med både SPD og SPD-SL pedaler (klamper købes separat), så du behøver ikke tænke på, hvilke pedaler der er på lige netop den cykel, du cykler på.

Kort om Nike SuperRep cykelsko

- Ventilerende overdel og sål

- Stabiliserende design

- Kompatibel med to typer klamper

- Trækstrop ved hælen

- Gummi under hælen og tåen for bedre greb til og fra din cykel

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus