Er du den visionære spiller, der ser huller i modstanderens forsvar som ingen andre på banen og med en kirurgs præcision smider om dig med afleveringer, der flænser defensiven, når dobbeltdækkerbussen er parkeret? Så læs med her og lær mere om Nike PhantomVSN 2 – vi lover, at det er kærlighed ved første blik!

PhantomVSN 2 er flagskibet i Nikes helt nye Future Lab pack, som ved første øjekast skiller sig positivt ud med den klare, rød-rosa (nærmest pink) farve, sorte detaljer og sølvfarvede Swoosh.

Vi ser nærmere på støvlen, som ikke blot har fået en farveopgradering, men også kan bryste sig af nye, forbedrede teknologier, som måske ikke umiddelbart virker overvældende, men som alle er med til at gøre støvlen mere strømlinet og effektiv.

Det velkendte fungerer stadig

Inden vi kigger på de helt nye features, er det dog værd at nævne, at Nike har bibeholdt den velkendte Phantom Vision pasform, som også fungerede rigtig godt hos forgængeren PhantomVSN 1.

PhantomVSN 2 har stadig både Dynamic Fit og Quadfit der hver især skaber et tætsiddende, fleksibelt og sømløst fit om foden. Derudover er støvlen også her udstyret med Nikes populære Ghost Lace System, som skjuler snørebåndene, så du får bedre kontakt med bolden.

Knopsystemet har stadig det specielle hybrid-design, som giver dig øget greb i banen og masser af power, når du accelererer, ligesom du får ekstra kontrol og balance i forbindelse med hurtige og snævre vendinger og sideskift.

De nye features

Selvom Nike PhantomVSN 2 minder rigtig meget om den tidligere model, har den alligevel nogle få opgraderinger, som bestemt er værd at nævne.

Det første man lægger mærke til ved den nye model, er den lavere sok som gør looket mere stilrent. Den lavere skårede Dynamic Fit Collar giver optimal støtte og mobilitet til ankel og fodled, så du får en perfekt følelse af integration mellem fod og støvle.

Derudover er der sket en forbedring i teksturen på overdelen, som nu er delt op i fire zoner med forskellige teksturer, som hver især bidrager til mere boldkontrol og en bedre føling med bolden, når du dribler og sparker.

Sidst men ikke mindst er støvlen også blevet nemmere at komme i, da Nike har tilføjet en praktisk trækstrop på pløsen, så du hurtigt kan blive klar til at komme ud på grønsværen. Som en lille gimmick har stroppen påtrykt GPS koordinater, som ved et hurtigt kig på Google Maps markerer Ronaldo Field hos Nikes hovedkvarter i Oregon.

Køb Nike Future Lab støvlerne hos SPORT 24

Er du klar til at løbe på banen i støvler, som også bæres af stjerner som Ronaldo, Neymar og Mbappé finder du både de nye Phantom Vision 2, Phantom Venom, Mercurial Vapor og Superfly, Tiempo Legend og Legend støvlerne på SPORT24.DK.  

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus