Den neutrale løbesko, Nike Air Zoom Pegasus, er vendt tilbage – lettere og luftigere end nogensinde før.

Her får du alle de elementer, du kender og elsker fra den ikoniske forgænger Nike Air Zoom Pegasus 35, men med væsentlige opgraderinger.

Det kan du forvente af den nye Nike Air Zoom Pegasus 36

Den nye model skiller sig blandt andet ud ved at være forsynet med flere små perforinger, som holder dine fødder afkølet og ventileret.

En let Flymesh-overdel omfavner dine fødder og sikrer en tætsiddende pasform uden på noget tidspunkt at begrænse dig. Den understøtter dine bevægelser og sikrer skiftevis stræk og støtte, når du har allermest brug for det.

Skoens ydersål hjælper med at absorbere stød og giver en let, fjedrende fornemmelse for hvert et skridt, du tager. Dette er med til at maksimere dit energiudbytte og give dig ekstra fart i benene.

Sidst, men ikke mindst, er løbeskoen udstyret med en slankere hælkappe, som er vendt væk fra din akillessene for at undgå ubehagelig friktion. For med den nye Pegasus 36 er intet overladt til tilfældighederne.

Kan den nye Pegasus 36 stå distancen? Hør vores 2 test løberes dom

Ovenstående er, hvad Nike lover på papiret. Men kan skoene matche de rosende ord, når det virkelig gælder? Det satte vi os for at afprøve.

Vi har bedt 2 test løbere, Signe og Pernille om at anmelde Pegasus 36.

Og sådan lød dommen:

Signe, 19 år, triatlet og løbetræner derfor 5-6 gange ugentligt. 

Det umiddelbare førstehåndsindtryk af Nike air zoom Pegasus 36 er ret godt. Udover at den er sindssygt flot, har den også en enormt behagelig pasform, i det at den både er tætsiddende, let og samtidig har en god åndbarhed . 

Beskrivelse af skoen lyder næsten for god til at være sand.. Flere perforeringer, absorbering som maksimerer energiudbyttet og slank hælkappe så friktioner undgås.

Men efter en forrygende løbetur i dem, kan følelsen af ekstra fart i benene klart bekræftes. Jeg lægger især vægt på skoens lethed, kombineret med en fjedring i sålen, som giver et flow i løbet og en fornemmelse af ekstraordinær fremdrift.

Alt i alt er løbeskoen klart anbefalelsesværdig, både til løberen, som sætter pris på en komfortabel og let løbesko, men også løberen, som ønsker at løbe rigtig stærkt, vil især elske Pegasus 36’s detaljer og funktioner. 

Pernille – motionsløber og løber 2-3 gange om ugen

Det var intet mindre end kærlighed ved første blik, da jeg så den nye Nike Pegasus 36. Den sarte farve er så fin og får skoen til at stråle af femininitet.

Den ekstrem åndbare overdel gør, du lige skal bruge et ekstra minut på at snøre skoen, så den sidder helt, som den skal. Men når først den del er klaret, er det som glasskoen i askepot – et perfekt match!

Skoen er let, og det føles næsten som om, man løber i bare tæer. Under løbeturen lægger jeg mærke til, at den lette overdel er med til at sikre, fødderne har en god temperatur hele vejen.

For mig fungerede skoen bedst på et underlag, der ikke var alt for ujævnt – men ikke desto mindre forlængede jeg min løbetur med en ekstra km, fordi skoene var så behagelige at løbe i.

Den nye Pegasus 36 er helt klart anbefalelsesværdig!

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus