Nikes hurtigste fodboldstøvle er blevet endnu hurtigere. Med lanceringen af de nye Mercurial Dream Speed 2 pakke (også kaldet MDS 002) har Nike endnu engang sat standarden for hurtighed på banen.

Vi stiller skarpt på fodboldstøvlerne, som sætter turbo på dine fodbolddrømme og giver dig uovertruffen acceleration som Sam Kerr, Kylian Mbappé og Cristiano Ronaldo.

299,792,458 meter i sekundet

… så hurtig bliver du nok trods alt ikke, men det er derimod den hastighed, som lys bevæger sig ved, hvilket da også bliver illustreret i det ikoniske Swoosh på støvlens snude. En illustration som skal understrege støvlernes fokus på fart. Lysets hastighed har endvidere givet inspiration til støvlens iøjnefaldende farvedesign. 'Lemon Venom' hedder den, og den friske farvepalette eksploderer i en klar, gul farve, som gradvist overgår til orange og herefter grøn. Et farvevalg som ifølge Nike repræsenterer de forskellige lysfrekvenser og deres hastighed.

Teknologierne

Kigger vi på støvlernes teknologier, genbruger Nike de samme som i de tidligere Mercurial farvepakker, men hvorfor også ændre på noget, som fungerer.

Den 360-graders, bløde Flyknit konstruktion kombineret med det ultratynde NIKESKIN overlay giver støvlerne et uovertruffent fit. Derudover er overdelen designet med Nike’s 'All Conditions Control', som giver dig mulighed for at kontrollere bolden i alle slags vejrforhold.

Køb Nike Dream Speed 2 hos SPORT 24

Hvis du drømmer om at give dine modspillere seriøst baghjul, når du målrettet styrer mod nettet, kan du udleve drømmen her hos SPORT 24.

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus