Nike Free har længe været en populær løbe- og modesko, der er blevet en favorit blandt folk med hang til naturligt løb. Og det er der faktisk en god grund til. For Nike Free startede livet som et forsøg, der udsprang af barfodsløb. En trend som Nike tog med tilbage til laboratoriet for at undersøge, om de kunne implementere samme fordele i en sko. Og det lykkedes med deres Nike Free som nu kommer i en ny opdateret udgave.

Barfodsløb – nu i sneakers?

Ja, det virker en smule selvmodsigende, men det er trods alt det, Nike prøver at gøre med Nike Free. En sko, der fokuserer på den naturlige tilgang til løb, men hvor der stadigvæk er en smule beskyttelse til foden, så du aldrig følger, at dine fødder er udsat. Og det er en rar fornemmelse. Og så er det også rart, at Nike igennem de sidste 15 år har perfektioneret deres Free.

Det betyder, at skoen vil være et kvalitetsprodukt, som du kan stole på ikke går i stykker efter den første tur. Den minimalistiske tilgang til løb er faktisk blevet så populær i de senere år, at Nike tidligere indførte en rangering, der gik fra 0-10, hvor ’0’ var ligesom barfodsløb og ’10’ var normal løbesko med støtte. Denne rangering har Nike dog erstattet med Nike Free RN-serien, der er brugt siden 2016.

Nike Free er ikke kun en løbesko

Hvis man ikke er den store løber, men stadigvæk synes om designet på et par Nike Free, så har vi gode nyheder: Nike Free fungerer nemlig også fremragende som en modesneaker. Derfor kan du trygt tage et par Nike Free på, når du skal i byen, på job eller andre ting, hvor der ikke lige er behov for en decideret løbesko. Det at du kan bruge din sko til begge dele er en kæmpe fordel i en verden, hvor individuel stil og design er blevet ekstremt vigtigt – også når det kommer til sneakers. Derfor er du med en Nike Free altid parat til alt, hvad din dag byder dig. Ud og løbe efter arbejde? Ingen problem. På Café med vennerne i stedet for? Heller ikke noget problem. Nike Free kan det hele. Og holder til det hele.  

Tre hurtige om Nike Free

  1. Nike Free blev produceret, fordi Nike prøvede at efterligne barfodsløbere.
  2. Nike bruger meget tid på at reducere vægt og øge komforten i deres Nike Free.
  3. Nike forskede på biomekanikken i forsøgspersoners tæer, så de kunne skabe den perfekte barfodssko.

Nike Free er design og kvalitet i én dejlig blanding

Der er ingen tvivl om, at Nike har en legendarisk designafdeling. Mange ikoniske sko igennem tiden har forladt designmøllen, hvor modeller som Nike Air Max og Nike Mercurial har været med til at positionere Nike som et gedigent high-end brand. Og Nike Free er ingen undtagelse. For det lækre design spiller perfekt sammen med den uovertrufne kvalitet, hvor du aldrig føler, at du går på kompromis med hverken komfort, design eller funktionalitet. Og det er en fantastisk ting at opleve, hvis man tidligere har haft sko, der er faldet fra hinanden hurtigt. Med Nike Free på foden er du sikker på, at du har en trofast sneaker, der kan holde til alt, hvad du kaster efter den i hverdagen.

Stort udvalg til skarpe priser

Nike Free kommer i rigtig mange forskellige udgaver, og heldigvis har vi på SPORT 24s webshop et bredt udsnit af de forskellige modeller. Det store udvalg af Nike Free gør også, at du altid kan finde lige den model, der passer dig og din personlige stil. Og at have valget mellem farver, størrelser og design er godt, når man leder efter den perfekte sko til at komplimentere garderoben. Så klik inde på vores webshop og se det store udvalg af Nike Free – du finder garanteret en, du kan li’! Og hvis du har behov for lidt mere information om Nike Free eller en anden sko, så kan du altid komme ned i din nærmeste SPORT 24 butik, hvor vores venlige personale altid står klar til at hjælpe dig.

Vi ses!

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus