I 36 år har Nike Air Zoom Pegasus løbeskoen været kendt som “løbeskoen til alle” og har båret løbere fremkilometer efter kilometer.

Selvom skoen har været på banen i snart fire årtierformår den stadigvæk at forny sig.  

Vi ser nærmere på den neutrale løbesko Nike Air Zoom Pegasus 37, som i år har fået et ordentligt designløft både inden i og udenpå.

Og resultatet? En holdbar, letvægtsløbesko til de mange. daglige løbeture. 

Mindre og tykkere Air Zoom

Den helt store nyhed hvor du som løber virkeligkan mærke en positiv forskel, er i Air Zoom enhedeni Nike Pegasus 37. 

I den 37. udgave af løbeskoen er Air-Zoom puden gjort mindreog er placeret tættere på forfoden. Nike har erstatte den lange, fuldfods Air-Zoom enhed med en kortere udgave, da forskning har fundet ud af, at det er her, du rammer underlaget og har brug for god stødabsorbering og bedre afsæt.

Udover størrelsen og placeringen har Nike også kigget på tykkelsen, og i dette års udgave er Air Zoom dobbelt så tyk (10 mm) som tidligere Air-Zoom enheder, hvilket giver dig betydeligt bedre returenergi

Den lille forskel

Og hvis en mindre og tykkere forfods Air Zoom pude ikke er nok, så tager Nike desuden deres Air Zoom teknologi til nye højder ved at tilpasse puden til henholdsvis mænd og kvinder.  

Via grundig research har Nike fundet ud af at mænd og kvinder har behov for forskellige tryk i Air-Zoom enheden. Kvinder foretrækker en blødere og mere fleksibel udgave end mændene, som foretrækker en stivere pude.

Derfor vil Nike Air Zoom Pegasus 37 have 15 psi i damemodellen og 20 psi i herremodellen. 

React skum erstatter Cushloni mellemsålen

Udover den revolutionerende Air Zoom nyhed, byder Nike Air Zoom Pegasus 37 også på en anden stor opdatering

Nike har kigget på mellemsålen og besluttet sig for at udskifte Cushlonskum-mellemsålen med den nye NikeReact skumsål. React skummeter utrolig let og fjedrende og samtidig mere holdbar end Cushlon

In fact, Nike React is 11% softer and offers 13% more energy return than our previous softest and bounciest cushioning.

Resultatet er en pålidelig sko, som giver dig maksimal returenergi til at fortsætte selv på de lange løbeture.

Det ydre tæller også

Selvom det normalt er det inde, der tæller, kan vi ikke undgå at nævne, at de nye Nike Air Zoom Pegasus 37 også har fået en lækker makeover på ydersiden. 

I dette års udgave har løbeskoen fået en ny, let-transparent mesh-overdel med et diskret, grafisk mønster.Den lette overdel er super ventilerende, og sørger for at holde dine fødder dejligt,afkølede på løbeturen.

Løbeskoen er desuden også udstyret med et støttende element omkring mellemfoden, som sikre en tætsiddende pasform og en følelse af, at skoen sidder rigtig godt på foden. 

Kort og godt om Nike Air Zoom Pegasus 37

  • Mindre og tykkere Air-Zoom enhed
  • Air-Zoom placeret i forfoden
  • Air-Zoom pude tilpasset dame og herre 
  • React skum i mellemsålen
  • Let-transparent overdel
  • Støttende element omkring mellemfoden
Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus