New Balance har gjort det igen!

Med deres nye stabilitetsløbesko Fresh Foam X Vongo v5 er de i den grad med fremme, når det kommer til udviklingen af løbesko til den pronerende løber.

Vi giver dig her et præcist overblik over det helt nye design på Vongo v5, og vi kan næsten garantere, at du bliver lige så vild med dem, som vi er her i SPORT 24.

Nederst i indlægget kan du læse en anmeldelse af Fresh Foam X Vongo v5 løbeskoen fra vores egen erfarne løber, som har testet skoen af ude i den virkelige verden.

Men først tager vi et kig på de mange, fede teknologier, som gør Vongo v5 til et kvalificeret bud på din næste pronationsløbesko.

Komplet re-design

Hvis du tænker, at Vongo v5 ligner sin forgænger Vongo v4, så kan du godt tro om igen.

Fresh Foam X Vongo v5 har fået et komplet re-design hele vejen rundt.

Vongo v5 er lettere end v4, og hældroppet lyder nu på 8 mm, hvor det før kun var på 4 mm, hvilket betyder, at du lander længere tilbage på foden end forhen.

På ydersiden er Vongo v5 udstyret med en engineered mesh overdel, som giver en behagelig tætsiddende fornemmelse, og giver et godt hold på foden. Ved snuden er skoen lavet i Hypoknit materiale, som er åndbart og fleksibelt og giver god plads til tæerne med mulighed for naturlig bevægelse.

Bevæger vi os videre til mellemsålen har den fået en lækker opdatering i form af det bløde Fresh Foam X skum-materiale i hele mellemsålen. Det gør skoen blødere og mere bouncy end tidligere, hvilket giver et bedre afsæt i underlaget, og giver dig en følelse af at blive båret frem.

Desuden har New Balance gjort skoen bredere omkring indersiden af mellemfoden ved at tilføjet 5 mm ekstra Fresh Foam for at give løberen en mere stabil landing.

Og netop stabilitet er nøgleordet for Fresh Foam X Vongo v5.

Indvendigt har New Balance erstattet den traditionelle kile med en hårdere version af Fresh Foam X skummet og har derved skabt en stabiliserende ”kerne”. Dette gør gradvist skoene mere støttende fra yder- til inderside, hvor rullet foretages mere glidende, og du får derfor stadig den støttende fornemmelse, som er så vigtig for den pronerende løber.

Med alle de lækre teknologier, virker New Balance Fresh Foam X Vongo v5 til at være en super pronationsløbesko på papiret, men hvordan performer den ude i den virkelig verden?

Det kan vores egen super-løber svare på, da hun har snøret løbeskoene og på egne fødder mærket, hvordan Vongo v5 på har båret hende frem som en støttende løbemakker på hendes mange løbeture.

En af de særlige ting man bemærker ved Vongo v5, er hvor let og fri den føles på og om foden, men også hvor stabil og støttende den er.

Anmeldelse af New Balance Fresh Foam X Vongo v5

Allerede når du står med skoen i hånden, fornemmer du, hvordan den kraftige og bløde skumsål er klar til at gribe din fod, og hurtigt sende den videre i næste skridt – og det er faktisk præcis samme oplevelse du får, når først man hopper i skoene og sætter i løb.

New Balance har længe været kendt for deres lette sko.

Den sidste udgave af Vongo var heller ingen undtagelse, men denne gang har modellen fået et kæmpe løft hele vejen rundt - særligt i sålen.

Hvor den tidligere version godt kunne føles en smule hård, er det nu blevet en ren fornøjelse at lande på det bløde underlag.

En af de særlige ting man bemærker ved Vongo v5, er hvor let og fri den føles på og om foden, men også hvor stabil og støttende den er.

Ofte kan de lette og bløde løbesko opleves som lidt ’levende’, hvor man skal være ekstra opmærksom når man løber.

Hver gang du sætter af, lander du sikkert igen på en dejlig bred sål og det er en fantastisk kombination, som jeg ikke synes man finder i mange andre løbesko på samme måde.

Overdelen har også fået en opdatering og er blevet en del mere fleksibel.

Der er god støtte og stabilitet omkring hælen og på siden af foden, mens den forreste del føles som en stor sok, der tilpasser sig din fod.

Man føler at der er god plads i skoen, samtidig med den sidder behageligt omkring foden.

Derudover er der et stort ventilerende felt lige over tæerne, hvilket er så skønt, hvis man har tendens til at få lidt varme fusser på turen.

… og er man til farver har skoen den fineste pastel orange farve, der både pynter på fødderne og forlænger følelsen af sommer bare en lille smule.

Er du til en let løbesko, der giver dig den skønneste følelse af frihed, så er den nye Vongo v5 et super godt bud og helt sikkert en sko du skal prøve!

33%
New Balance Fresh Foam X Vongo V5 Løbesko Dame
New Balance New Balance Fresh Foam X Vongo V5 Løbesko Dame
1.500 kr
Slutsalg 1.000 kr
33%
New Balance Fresh Foam X Vongo V5 Løbesko Herre
New Balance New Balance Fresh Foam X Vongo V5 Løbesko Herre
1.500 kr
Slutsalg 1.000 kr
Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus