hummel har lanceret en spritny kollektion af håndboldssko, der er mere ambitiøse og innovative end nogensinde før. De er designet med det ene formål at styrke din selvtillid og give dig en følelse af at eje banen, når du spiller. Derfor er mottoet bag skoene kort og godt ’Own the Court’.

Morten Olsen er vild med Aerocharge Supremeknit

I den nye kollektion af håndboldsko finder du topmodellen Aerocharge Supremeknit, der er udviklet i samarbejde med professionelle håndboldspillere. En af dem er den danske landsholdsspiller Morten Olsen, der om nogen kender vigtigheden af at have udstyret i orden under en kamp:

”Det er altafgørende, at man føler den rette stabilitet omkring foden, når man er på banen, og det gør man i den her sko. Det er en rigtig god sko, som man bevæger sig godt i, og som giver en god glidende fornemmelse, når man løber i dem.”

Den glidende fornemmelse skyldes, at Aerocharge Supremeknit har en strikket overdel, der gør skoene enormt lette i vægt og sørger for, at dine fødder kan ånde. Desuden er skoenes pasform og beskyttelseevne blevet optimeret, så de føles som en naturlig forlængelse af din fod.

Et clean og cool design

hummels nye kollektion af håndboldssko har et minimalistisk udtryk med et sporty twist, og Aerocharge Supremeknit er ingen undtagelse. Skoenes rene snit og lyse nuance bliver suppleret med detaljer i en skarp kontrastfarve, der skaber en perfekt balance mellem det elegante og det sporty.

Hvis du spørger Morten Olsen, har designet en stor betydning:

”Jeg vil godt have, at mine sko udtrykker stil og klasse. Det giver en god fornemmelse at spille i et par sko, der er pæne. Og jeg er virkelig vild med det nye design. Det er clean og cool.”

Aerocharge Supremeknit vandt VM-guldmedalje

Morten Olsen var iført hummels nye Aerocharge Supremeknit-sko, da han i januar spillede sig til en guldmedalje i Verdensmesterskaberne i Håndbold. Dengang havde han en klar oplevelse af at eje banen, hvilket han udover skoene tilskriver den store opbakning fra publikum:

”Det var fedt at mærke nogen, der virkelig stod bag os og lagde pres på modstanderne. De viste modstanderne, at nu er vi i Danmark, og det her er vores hjemmebane. Vi ejede banen.”

At eje banen er ifølge Morten Olsen en helt særlig fornemmelse, som er svær at definere:

”Det er en følelse, der bare rammer dig af og til. Det er ikke noget, man selv kan styre, og i nogle kampe opnår man bare aldrig den følelse. Men indimellem får man den her fornemmelse af, at man kan det hele, og at det hele går ens vej. At man virkelig er ’in the zone’. Så ejer man ligesom banen. Det er en fantastisk følelse.”

Sådan hjælper Aerocharge Supremeknit dig til at eje banen

Uanset om du er nybegynder eller går med ambitioner om at vinde en VM-guldmedalje, så er det vigtigt med kvalitet til dine fødder. I hvert fald, hvis du vil være i stand til at yde dit bedste hver gang, du sætter fødderne på banen. Aerocharge Supremeknit giver dig optimale forudsætninger for at accelerere på banen og lave hurtige fodfinter.

Skoene passer også på dine fødder ved hjælp af en række innovative funktioner – en nødvendighed, hvis du gerne vil være i stand til at dyrke din passion for håndbold mange år frem. For eksempel stabiliserer den smarte Twin Heel Control din hæl og forbedrer din balance, imens den praktiske EVA-skummellemsål sørger for at dæmpe stødet, hver gang du sætter foden i gulvet.

På den måde undgår du skader, når du giver dig helt hen til spillet og ejer banen. 

Har du fået lyst til at se endnu mere lækkert håndboldgear fra hummel – så kig ind i din lokale SPORT 24 butik eller besøg os på webshoppen lige her

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus