Løb er for rigtig mange mennesker et frirum i en travl hverdag. Det er en effektiv motionsforms, hvor du er afsted og i gang ligeså snart, du træder ud ad døren. Løb er også individuelt, og det kan tilpasses, så det passer til lige netop dig. Løb er noget, vi hos SPORT 24 virkelig hylder, og vi er derfor glade for at annoncere, at vi den 27-28. juni afholder et virtuelt #MITLØB-challenge i samarbejde med FUSION.

Løbet er for alle, og du kan altså være med, uanset om du er nybegynder eller rutineret løber. Du kan stille op alene eller sammen med familie, venner eller kollegaer. Du bestemmer helt selv, hvor langt og hvor hurtigt du løber (eller går), bare du kommer afsted. Det koster ikke andet end et tilmeldingsgebyr på 15 kr. Du kan tilmelde dig lige her og deltage i lodtrækningen om lækre præmier:

https://www.sportstiming.dk/event/7655

Når du deltager i #mitløb-challenge får du, foruden en hyggelig gå- eller løbetur, også dit eget startnummer. Efter løbet trækker vi lod blandt alle deltagere om lækre præmier fra FUSION samt gavekort til SPORT 24.

Vi håber, du vil være med til at løbe #mitløb-challenge i den kommende weekend den 27-28/6. Brug meget gerne hashtagget #mitløb og del billeder fra turen, vi vil elske at følge med.

#mitløb er symbolet på, at løb er helt dit eget. Det handler ikke (altid) om at sætte nye personlige rekorder, eller løbe hurtigere og længere, men bare dét at komme afsted – for dig selv eller sammen med din favorit løbemakker(e). Det at komme ud og få noget frisk luft samt opleve naturen eller bylivet i løbesko er noget helt specielt.

Vi håber, vi ses – Rigtig god tur!

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus