Fotocredit: Arne Matthiesen og FUSION

Hvad gør man, når man elsker at svømme, men brækker armen? Man begynder da bare at dyrke cykling og løb, som træning i stedet.

Det var præcis det Daniel Bækkegård gjorde, da han i sin tid var nødsaget til at tage en længere pause fra sin første sportskærlighed – svømning.

Hvad der startede som generel træning i skadesperioden er endt med at blive Daniels hverdag – så kan man tale om, at vende udfordringer til muligheder. Det er dog ikke en overraskelse, at dette var Daniels tilgang. Man siger, at man skal være af en bestemt støbning for at være eliteatlet, og her er han ingen undtagelse.

Daniels sociale platforme er plastret til med iøjnefaldende mottoer som ”huge ambitions+hard work” og ”#KeepCalmAndStrikeHard” – hvorfor?

Jamen som Daniel selv siger flere gange i dagens interview, så er det de personer der formår at have det sjovt og elske det de laver, som altid vil overvinde de bump, små som store, man uundgåeligt vil måde på sin vej – i sport eller, ja, bare livet generelt

Efter Daniel er blevet fuldtids-triatlet er det blevet til de helt store løb i områder som Bahrain og Hawaii – nogle af de vildeste oplevelser i verden, ifølge Daniel.

…hør om:

  • Daniels rejse ind i elitesporten
  • Forklaringen bag Daniels tilgang til livet
  • Hans tips til, hvordan DU kan vende udfordringer til muligheder
  • Inspiration til, hvordan du holder dig i form i dit eget hjem
Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus