Nikes nye løbesko Joyride Dual Run er seneste skud på stammen i Nikes store løbeprogram, men hvilket skud! Designet til at gøre dig flyvende på dine løbeture, uanset om distancen er kort, mellemlang eller lang. Om du er helt grøn ud i løb eller en rutineret løber, så kan du få glæde af skoen.

Joyride Dual Run løbeskoene er fremstillet med et revolutionerende støddæmpningssystem, som - via flere tusinde små skumperler under hælen og mellemfoden - sikrer en personlig støddæmpning, præcis hvor du har brug for det.

Modellen har en blød og åndbar mesh-overdel med en fastsyet pløs og snørebånd over vristen. Hælkappen er støttende og in-steppet er let polstret, hvilket sikrer en optimal komfort omkring hælbenet.

Mellemsålen i Joyride Dual Run løbeskoene er fremstillet i et blødt skummateriale og placeret i hele skoens længde, hvilket - sammen med de revolutionerende skumperler - sørger for en suveræn støddæmpning, der holder dine fødder og ben mere friske. Derudover er løbeskoene forsynet med et slidstærkt ydersålsmateriale ved hæl og forfod.

Modellen henvender sig til neutrale løbere og fås til både mænd og kvinder.

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus