Så er der godt nyt til de hungrende adrenalinjunkies på de danske fodboldbaner. Puma er nemlig på banen med deres helt nye kollektion “Chasing Adrenaline”. 

Kollektionen byder på dehelt nye og længe ventede PumaUltra fodboldstøvler samt en opdatering af den populære Future støvle. 

Nedenfor kan du blive klogere på selve kollektionen, de to nye støvlerog de lækre teknologier bag.Så læn dig godt tilbage og mærk adrenalinen pumpe derudad.

Puma Chasing Adrenaline

Adrenalin er et hormon, som din krop producerer, når du skal præstere. Adrenalinen giver dine muskler energi og giver din puls og dit blodtryk et tiltrængt boost, når du skal yde maksimalt. Adrenalinen gør dig klar til kamp.

Med “Chasing Adrenaline” kollektionen fra Puma kan du også blive helt klar til at kæmpe på banen og yde dit bedste – hver gang!

“Chasing Adrenaline” hylder begreberne hurtighed og smidighed og de sanser, som gør dig i stand til at reagere på banen. Hvad enten du lynhurtigt snupper bolden fra én af dine modspillere og ræser mod målet, eller laver angrebsfinter som giver modstanderen sved på panden.

Hurtighed og smidighed er også kendetegnene for de nye fodboldstøvler, som pack’en indeholder. Vi kigger nærmere på Puma Ultra og Puma Future nedenfor.

Puma Ultra 1.1 – designet til eksplosiv fart

160 gram. Det er hvad du får, når du køber den spritnye og revolutionerende Puma Ultra fodboldstøvle. Den er dermed den letteste speedstøvle på markedet og er blevet til på baggrund af adskillige tests og i tæt samarbejde med nogle af verdens bedste angrebsspillere.

Our goal was not to create the lightest boot possible, but to create a speed boot with optimal weight for speed to ensure features such as control, traction and comfort were not compromised. We were not about chasing grams, but about chasing adrenaline

Peter Stappen, Lead Product Line Manager hos Puma.

Der er ingen tvivl om, at Ultra er designet til fart. Den dominerende orange farve brydes af de grafiske (fart)striber, som signalerer, at dette er en lynhurtig støvle.

Den vævede overdel er udarbejdet med den revolutionerende MATRYXEVO-teknologi, som er et single-layer, letvægtsmateriale med Aramid og karbon fibre. Dette gør, at støvlen sidder helt tæt til foden og giver dermed fantastisk støtte og en perfekt pasform, når du spurter afsted på banen. Derudover er overdelen behandlet med Pumas GripControl Pro, som giver dig fuld kontrol over bolden uanset vejrforhold.

Ydersålen er letvægts SpeedUnit sål, som udover knopperne har små v-formede pigge under forfoden. Stærkt inspireret af pigsko, som vi kender fra f.eks. løb. Piggene har til formål at give dig maksimal accelerationskraft, når du sætter efter bolden.

Kort sagt, med Puma Ultra får du ikke blot verdens letteste (og hurtigste) støvle. Du får også en støvle som giver dig maksimal boldkontrol og trækkraft, når du dribler bolden mod målet.

Puma Future 6.1 – designet til bevægelse med overlegen smidighed

Med Puma Future 6.1 får du en fodboldstøvle, som er designet til den agile spiller, som yndefuldt kontrollerer bolden for næsen af sine måbende modstandere.

Lige som de tidligere modeller har Future 6.1 også fokus på fleksibilitet og bevægelse. Future støvlerne giver dig derfor en uovertruffen bevægelsesfrihed, så du kun skal fokusere på spillet.

Puma har beholdt den strikkede konstruktion i overdelen med den nyeste NETFIT teknologi, som inkluderer et bikube-lignende design. Denne struktur er med til at give dig mere fleksibilitet til fødderne og et endnu bedre fit.

Future har selvfølgelig også GripControl Pro på udvalgte steder på overdelen, så du ubesværet kan føre bolden lige derhen, hvor du ønsker.

Ydersålen er en letvægts RAPIDGILITY sål, som giver dig masser af fleksibilitet og variationen af knopperne giver dig både masser af mobilitet og eksplosivitet, når du hurtigt skal skifte retning for at undgå din modstander.

Den nye støvle kommer i en flot sort farve med kække orange detaljer.

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus