Skiferie er den sjoveste ferieform, hvis man vel og mærke sørger for en behagelig og sikker påklædning, der kan stå imod Kong Vinter og de aktive dage på pisten. En påklædning, der holder til det, finder du hos Helly Hansen.

Med 140 års konstant udvikling og tests af forskellige teknologier under nogle af verdens absolut hårdeste mest udfordrende vejrforhold, kan Helly Hansen i dag bryste sig af nogle imponerende, komfortable og helt suveræne produkter til skiferiens program.

Produkter der er skræddersyet på baggrund af de oplevelser og den feedback Helly Hansen igennem årene har fået fra at holde professionelle skiløbere, piste medarbejdere, sejlere og redningsfolk varme og beskyttede under ekstremt vejr.

Populære teknologier

HELLY TECH

Blandt danskere er særligt Helly Hansens jakker populære, og det er der en god grund til. I alle jakker finder man nemlig et åndbart og 100 % vandtæt ydrelag også kaldet Helly Tech. Helly Tech sørger for at afvise vandmolekyler på ydresiden, mens den på indersiden tillader sveddamp at forlade kroppen og jakken. Helly Tech kan fås med op til 20000 mm i vandsøjletryk.

H2 FLOW

I samarbejde med nogle af verdens førende skiløbere og bjergbestigere har Helly Hansens udviklet H2FLOW. En særlig ventilerende teknologi der sikrer dig kontrol over din kropstemperatur ved skiftende vejr og aktivitetsniveau. Igennem ventilationssluser ved lynlåse og lommer kan du justere varme og vindcirkulation, så du opnår din ønskede temperatur.

Skiundertøjet du aldrig holder op med at elske

I tider hvor genbrug og bæredygtighed mere end nogensinde bider sig fast på folks læber er tanken om at finde noget tøj, der er tidløst og holdbart en populær tanke. Netop her kan man ved køb af skiundertøj, der holder, ikke komme udenom Helly Hansens vaskeægte skiklassiker LIFA-sættet. Et sæt der igennem de sidste par år er blevet produceret i flere forskellige farver og mønstre, men som stadig holder fast i sin elegante enkelthed og kvalitet.

LIFA-sættet er genialt til både børn og voksne, fordi pasformen altid er intakt også selvom det vaskepå 60 grader. Stoffet er imponerende elastisk, let og bevægeligt men sidder samtidig til, så det ikke glider ned over måsen. I ført LIFA-sættet er man sikker på høj komfort, en varm og tør krop samt en skøn dag på pisten. Er man til afterskikan man tilmed se smart ud,selv når man tager jakken af for at skråle med på Anton ausTirol.


Har I planer om at slippe væk fra den silende danske regn, der klistrer parykken til ansigtet, og køre mod sneklædte landskaber, der giver mulighed for at spænde planker under fødderne og ræse ud over smukt præparerede pister? Så husk at få et sæt lækkert skiundertøj eller en kvalitetssikret jakke fra Helly Hansen med på turen. Der findes nemlig ikke noget bedre end at sidde på toppen af bjerget i ført komfortabelt skitøj efter kanon dag på pisten!

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus