Ærligt, hvor mange gange har du stået i prøverummet og vredet nakken af led for at tjekke, om dine potentielt nye tights rent faktisk dækker numsen og ikke flasher dit undertøj?

At finde et par flotte tights, der både er komfortable, perfekte i størrelsen og camouflerer bagdelen, er sjældent lige til.

Vi har derfor samlet fem geniale tights til dig, som fjerner bekymringen om at flashe noget under squatøvelser, yoga-udstræk og hvad der ellers får stoffet omkring din numse til at strække sig.

Det er dog vigtigt at huske på, at ingen tights er 100 % squatsikre, hvis man køber en anden størrelse, end den man normalt bruger. På en for lille størrelse vil stoffet uanset hvad blive gennemsigtigt.

Athlecia Franz træningstights

Athlecias Franz tights er ikke kun super til squatøvelser og træning generelt, de er også yderst komfortable pga. deres sømløse og bløde pasform.

Leder du efter tights, der kan bruges til alle træningsformer og tilmed som leggins under en skjortekjole eller en lang sweater, så er modellen her et rigtig godt bud.

Og du kan style den til hele garderoben for den fås både i sort, armygrøn, mørkeblå og lyserød.

Fusion C3 træningstights

Er du på jagt efter tights, der smyger sig om din nederste del af kroppen og samtidig bliver hvor de er, uanset hvor mange burpees du laver i streg, så skal du overveje C3 Fusion tights.

Modellen er lavet med flade sømme og i svedtransporterende materiale, der suger sveden væk fra huden uanset om du træner inde eller ude.

C3 Fusion tights har to sidelommer og en baglomme, som hurtigt bliver uundværligt på specielt løbeturene.

Kari Traa Solveig træningstights

Er du til en blød og elastisk tight som både kan bruges til gåture med hunden og en tur i centeret, så skal du have fingrene i denne tight fra Kari Traa.

Med medium støtte og justerbar linning sidder tighten behageligt på både ben og bagdel. Den har ligeledes en praktisk sidelomme med lynlås, som er perfekt til en nøgle eller et kreditkort.

Nike One 7/8 træningstights

Leder du efter træningstights, der kan sætte kulør på træningen og hverdagen?

Så er denne model ’the one’.

Udover at være tætsiddende og squatsikker er den også udstyret med et mellemhøjt kantbånd ved taljen, som giver en dejlig og støttende fornemmelse.

Du kan være helt rolig ift. sved. Materialet er ventilerende og hurtigttørrende, så du føler dig komfortabel hele træningen igennem.

Under Armour Rush Camo Træningstights Dame
Under Armour Under Armour Rush Camo Træningstights Dame
700 kr.

Under Amour Rush Camo træningstights

Søger du en tight, der sætter kulør på træningen, så bør du hoppe i Under Amours nye Rush camo model.

Foruden et moderne visuelt udtryk får du høj komfort og støtte, så du ubesværet kan knokle igennem i centeret.

Modellen er lavet med kompression og i et åndbart og svedtransporterende, der sørger for at holde dig afkølet og tør.

Den perfekte tight til benhård træning!

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus