Håndboldsæsonen 2019/20 blev desværre kortere end forventet, da Danmark og resten af verden lukkede ned i foråret. 

Og efter måneders længsel efter harpiks på fingrene og den særlige lugt af håndboldhal, kan vi nu endelig komme på banen igen. 

Og hvorfor ikke skyde den nye sæson i gang med et par splinternye håndboldsko fra det førende håndboldbrand hummel?

hummel Inventus Reach LX og Aerocharge Fusion STZ er nyeste skud på stammen i hummels kollektion af håndboldsko. Derudover har de også lanceret en opdateret version af deres populære Aerocharge Supremeknit sko. 

Du får selvfølgelig en nærmere introduktion af skoene længere nede i artiklen. Først starter vi dog stille op med et kig på, hvordan du får den bedste start på sæsonen efter den lange, uventede pause fra banen. 

Sådan får du den bedste start på håndboldsæsonen

Efter den ekstraordinære, lange pause er det endnu vigtigere at huske på at starte blødt ud, så du ikke ender med at blive skaderamt.

Vi har skrevet en hurtig guide med 5 forebyggende skulder- og benøvelser, du kan lave for at undgå skader gennem sæsonen. Du kan læse om øvelserne lige HER.

Du kan også finde flere gode råd om den gode opstart på Dansk Håndbold Forenings hjemmeside. De har lavet en guide i samarbejde med fysioterapeuter, en idrætsskadeforsker og en sportsfysiolog. Du kan læse om den gode opstart lige HER.

Sikkerhed på banen

Vi er snart trætte af at høre om det, men faktum er, at vi også i håndboldhallerne skal sikre os modCOVID-19. Dansk Håndbold Forening har derfor udarbejdet en række anbefalinger, som du bør tjekke ud, inden du løber på banen. 

Du kan se anbefalingerne vedrørende COVID-19 og håndbold lige HER.

Og nu ikke mere snak om COVID-19 ogforholdsregler. 

Lad os kigge nærmere på dem, det hele handler om nemlig hummels nye håndboldsko Aerocharge Supremeknit, Aerocharge Fusion STZ ogInventus Reach LX.

Aerocharge Supremeknit

hummels populære håndboldsko Aerocharge Supremeknit har i 2020 udgaven fået en lille makeover med fuld fokus på teknologierne.  

Den nydesignede og tætstrikkede overdel, gør skoen endnu mere åndbar og giver en perfekt, individuel pasform. Sammen med det soklignende fit giver de dig en fantastisk fornemmelse af en sko, som slutter tæt om foden og sikrer dig den nødvendige stabilitet og fleksibilitet, som du har brug for, når du bevæger dig rundt på banen

I den nye Aerocharge Supremeknit håndboldsko, har hummel beholdt den gode Power Plate teknologi, som giver dig ekstra power, når du skal springe op over forsvaret og hamre bolden i mål. Ydersålen er også en gammel kending, nemlig hummels Aerocharge ydersål, men hvorfor også ændre på noget, som fungerer?

Aerocharge Fusion STZ

Aerocharge Supremeknit er ikke den eneste Aerocharge nyhed i 2020. Aerocharge kollektionenhar fået endnu en stærk tilføjelse med den nye hummelAerocharge Fusion STZ.

Fusion STZ er en low-cut håndboldsko, som også er bygget op omkring den populære Aerocharge ydersål, og har derfor de samme gode egenskaber i sålen som Supremeknit. Overdelen består også her af en forstærket, strikket upper, som giver rigtig god åndbarhed, så du undgår overophedede fødder.

Ydermere er overdelen udstyret med et indvendigt, stærkt elastikbånd, som sammen med den praktiske og behagelige inderstrømpe-konstruktion sikrer at din fod holdes godt på plads og ikke glider rundt i skoen, når du bevæger dig.

Inventus Reach LX

Med Inventus Reach LX introducerer hummel en ny, spændende kollektion af håndboldsko, som har til formål at inspirere spilleren til at skabe noget nyt på banen. Nye måder at spille spillet på, nye strategier og nye bevægelser (inventus (invenio) betyder ’at opfinde’ på latin).

With groundbreaking design and unprecedented features, the new performance shoe has got you covered both before, during and after games and training sessions. Inventus is born to inspire. And born to perform

, siger Footwear Manager at hummel, Rasmus Kaagaard Andersen.

Men hvad er det så, der gør, at Inventus Reach LX så banebrydende?

Først og fremmest er skoen opbygget omkring den nye REACH teknologi i ydersålen, som giver dig optimal stødabsorbering, fantastisk energiafkast og mulighed for hurtige retningsskift. Derudover sikrer sålens tekniske mønster, at du får et uovertruffen greb i underlaget, så du står godt på banen.

Overdelen er lavet i et gennemgående, åndbart meshmateriale, som sammen med det strømpelignende ARIAPRENE® fit giver dig en perfekt og komfortabel pasform.

Sidst men ikke mindst har Inventus Reach LX fantastisk SPLITCAGE hælstabilisering, så din hæl og ankel kan følge med, når du laver hurtige vendinger for at komme fra af modstanderen.

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus