Q SPORTSWEAR hylder de kvindelige former

Q SPORTSWEAR hylder kvindekroppen som den er. Ingen kvinder er ens, og alle kvinder fortjener et godt forhold til deres krop. Læs mere her.

Q SPORTSWEAR hylder de kvindelige former

Hyld kvindekroppen som den er. Ingen kvinder er ens, og alle kvinder fortjener et godt forhold til deres krop uanset højde og drøjde.

På den baggrund blev Q SPORTSWEAR skabt.

En serie der kombinerer naturlige former med et feminint snit, så alle kvinder uanset størrelse føler sig komfortable og smukke, når de er aktive.

Former er ingen hæmsko

Former må aldrig blive en hæmsko for kvinders lyst til at motionere og klæde sig på.

Q SPORTSWEAR er derfor designet ud fra principperne om komfort og skønhed.

Den skal give alle jer seje kvinder, der hver dag sparker r** nede i fitnesscenteret, hjemme på stuegulvet eller et helt tredje sted en følelse af velvære, imens I træner.En af de seje kvinder der jævnligt giver den gas i tøjet fra Q SPORTSWEAR til styrketræning derhjemme og på gåture i det fri er influencer og mor til to, Cecilie Schmeichel:

Kvaliteten på Q SPORTSWEAR er så lækker. Det føles supernaturligt at have det på! Det er vigtigt for mig, at træningstøjet sidder ´stille´ på kroppen og ikke kravler ned, når man f.eks. laver squats. Derudover synes jeg, at det er vigtigt, at det sidder stramt på mig

Vær stolt af den du er

Foruden glæden ved en aktiv hverdag, ønsker Q SPORTSWEAR med et stort Q mærke i nakken at booste din kvindelige stolthed.

Du skal som kvinde, være stolt over den du er, og det du gør.

Bliver du på dårlige dage i tvivl og har svært ved at finde motivationen, så husk på at ikke alle dage er ens.

Motivation er forskellig fra person til person, det gælder også for Cecilie Schmeichel:

Hos mig svinger motivationen tit. Men så snart jeg har en dag, hvor det hele kører, så bliver jeg topmotiveret. Og så er der mine børn! Hvis ikke jeg kan lege og tumle med dem, eller jeg bliver hurtigt træt, så er der noget galt, og så tager jeg mig sammen og finder motivationen frem!

Find Q SPORTSWEAR hos SPORT24

På SPORT24.DK sørger vi altid for at have et godt udvalg af Q SPORTSWEAR til garderoben.

I udvælgelsen af tøjet kan du følge Q’s størrelsesguide, der med et Q size system, gør det nemt at overskue, hvilken størrelse der er den rette for dig.

Vi glæder os over at kunne hylde den kvindelige figur i selskab med dig og Q SPORTSWEAR.

Altid gode priser, hurtig levering og 365 dages fuld returret

Hos SPORT 24 har vi noget for hele familien. Se vores store udvalg