Overgår adidas igen sig selv med den nye Ultraboost 20? Ja, må det korte svar være.

Ultraboost er samtidigt en af de løbemodeller, der også ses allermest i modebilledet og det kommer Ultraboost 20 helt sikkert også til at leve op til. For de nye 20 modeller er lige fede som forgængerne, hvis ikke federe!

Men er du løber er der også meget at hente! Vi starter oppefra:

Overdelen byder på en Primeknit overdel, der øger din fods bevægelsesfrihed, og gør den megabehaglige at have på, fordi stoffet støtter din fod uden at forhindre foden i at ånde.

Overdelen har desuden fået finjusteret Tailored Fiber Placement som er forstærkninger der sikrer bedre pasform og et mere tight fit.

Den nye model har fortsat den velkendte hælkappe og den åbne hæl omkring achillessenen, som betyder, at din achillessene kan bevæge sig frit, men foden bliver stadig holdt fast, så du sikres stabilt løb.

Sålen er tilføjet 20% mere BOOST og giver mere støddæmpning, mere komfort og ikke mindst endnu mere returenergi til dig på både kort og lange distancer.

Nederst finder du en Continental sål, der giver dig et godt greb i underlaget

adidas kalder selv den nye model for et ”kæmpeskridt for løbefolket med BOOST, returenergi fra en anden verden” og det er nok ikke skudt helt ved siden af:

Ultraboost 20’s design er inspireret af adidas’s samarbejde med The International Space Station(ISS) U.S. National Laboratory og planerne stopper ikke ved designet – adidas vil også sende BOOST teknologien ud i rummet. Spændende – vi glæder os til at høre mere om de planer!

Skoen er til neutral løberen og er du i tvivl om din løbestil, kan du læse mere i vores guide her

Og Ultra BOOST 20 tager også hensyn til miljøet og bliver dermed helt i adidas’s ånd om en høj grad af genanvendelse. Skoen er nemlig lavet af upcycled plastikaffald, der er indhentet fra strande og kystområder.

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus