Craft har lanceret en ny serie løbetøj, der er skabt til at modstå regn, vind og mørke, så du kan trodse det ellers til tider udfordrende vintervejr.

Vi har testet det, og konklusionen er klar; Der findes ikke dårligt vejr, når man er iført Craft.

Craft Hydro Løbejakke

Med et særdeles vådt efterår har der været rig mulighed for at teste den vind- og vandtætte Hydro jakke. Her må man bare lægge sig fladt ned, for den har været uundværlig!
Det er en super lækker jakke med en god pasform. Den er kraftig i materialet og falder ikke sammen og ’klistrer’ til huden, når den bliver våd. Jakken holder nemt vand og vind ude, men er hverken specielt tyk eller varm. Det er en fordel, da den kan bruges over en lang periode og justeres ift. tykkelsen på din baselayer.

En lille, men genial, detalje er elastikbåndet, der sidder ved håndleddet og gør, at jakken slutter tæt. Alt i alt en rigtig god løbejakke, der hurtigt er gået hen og blevet en personlig favorit.

Subzero vinter tights

Det største problem med Craft’s vintertights har været, at de i den grad holder, hvad de lover – de holder dig varm! Der er blevet testet både Lumen Subzero Wind og Subzero Padded tights.

Lumen er et par forede vintertights med små refleksdetaljer, der gør dig synlig i mørket.

Pasformen er god, og de bliver siddende, hvor de skal. De er dejligt højtaljede, så den nederste del af maven også holdes varm.

Det samme gælder Subzero Padded tights. De er knapt så tykke, til gengæld er de udstyret med et ekstra beskyttende lag foran fra lår til knæ. Det er meget praktisk, da det ofte er et udsat område, der hurtigt bliver vådt og koldt i regnvejr.

Ens ’kuldegrænse’ er selvfølgelig individuel, men vurderingen herfra er, at temperaturen skal et godt stykke under 10 grader, før det er nødvendigt at trække i dem. Til gengæld får du et par varme tights, du med garanti ikke vil fryse i, selv når temperaturen er kravlet langt under ”ellers tak, jeg bliver bare hjemme” -grænsen.

Med andre ord. Det er vinter, og det koldt - joh joh - men iført Craft er der ingen undskyldninger. Af sted med dig og rigtig god tur!

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus