2020 blev for mange ikke det år, vi havde håbet på.

Heldigvis er vi netop trådt ind i et nyt år, hvor nye og forventningsfulde vinde blæser.

Håbet for 2021 har ASICS omfavnet i en ny farveopdatering af deres klassiske løbesko.

En farveopdatering der brøler energi, styrke, kærlighed og optimisme og får både hovedet og kroppen til at bevæge sig mod solopgangen og troen på lysere tider.

Med navnet SunriseRed vil ASICS udover at sætte fokus på symbolikken i en solopgang også markere sig med et velgørende tiltag under hashtagget #SunriseMind. 

For hver gang man poster et billede på sociale medier af en solopgang under #SunriseMind, donerer ASICS et beløb til velgørenhed indenfor mental sundhed. 

Donationerne vil blandt andetblive brugt til research omkring mental sundhed og til at opfordre flere mennesker til at bevæge sig.  

At støtte og motivere flere mennesker til at opleve den positive virkning, bevægelse har på ikke blot vores kroppe, men i den grad også på vores sind og velbefindende, som er den generelle overligger for ASICS.

Navnet på kampagnen #SunriseMind er heller ikke helt tilfældigt.

Det er udsprunget af ASICS bærende tankegang og filosofi – Sound Mind in a Sound Body.

ASICS har siden sin fødsel dedikeret sig til at arbejde med en fortælling om, at sport og bevægelse skaber positivitet og løfter både individer og samfund til nye højder.

Særligt i den tid vi lever i nu, hvor stress og psykiske sygdomme desværre dominerer hverdagen for rigtig mange mennesker, er det mere end nogensinde vigtigt, at vi indhenter alle de gevinster, der er ved at bevæge os hver for sig og sammen.

#SunriseMind og bidraget til det velgørende formål kører helt indtil d. 28. marts, så herfra skal lyde en kæmpe opfordring til at sætte alarmen, snøre skoene og komme afsted.

Om det er en smuk vinterdag med is på vandet eller en grå regnvejrsdag er ligegyldigt.

Hver morgen vågner vi alle op til en ny dag med lyset i sigte, og hvis vejret gør det kompliceret at fange solopgangen i et billede, kan du altid tage det alligevel og drømme dig mod varmere himmelstrøg og troen på, at du snart kan rejse igen.


Du kan læse mere om ASICS #SunriseMind kampagne lige HER.


Trænger du til et par løbesko, der sætter gang i optimismen og løbeture mod smukke solopgange? 

Så gå allerede nu ind på SPORT24.DK og find ASICSSunrise Red kollektionen til både mænd og kvinder, som omfatter de kendte modeller Nimbus, KayanoCumulus, Novablast og Glideride.

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus