Det er ingen hemmelighed, at ASICS er særligt kendt for sine lækre sportssko, selvom også tøj og accessories er at finde i brandets sortiment.

Det skyldes ganske enkelt, at skoene er blandt de bedste på markedet. Med en kombination af nytænkning og høj teknologisk kunnen formår ASICS gang på gang at skubbe grænsen for, hvor meget man kan optimere en løbesko.

Med den spritnye Gel-Kayano 26 har de gjort det igen. Den toptunede løbesko til pronationsløbere er indbegrebet af kvalitet, og hos SPORT 24 er vi vilde af begejstring over den. Det er den perfekte model til dig, der ønsker at tage din løbetræning til nye højder – eller rettere: længder.

Respektér fortiden, skab fremtiden

Gel-Kayano 26 er designet af den japanske tekstildesigner Yoshiyasu Ando, der har en særlig passion for sneakers af enhver art. Da Ando skulle designe den nye løbeskosmodel, fandt han inspiration fra det japanske ordsprog ”Onko-chishin”, der betyder ”Respektér fortiden, skab fremtiden”. Det gav ham modet til at opdatere løbeskoene Gel-Kayano 25, der hos mange havde stjernestatus og blev betragtet som uforbederlige.

På utrolig vis formåede Ando at gøre en allerede sublim sko endnu bedre. Den nye model er desuden lettere i vægt end nogensinde før, så du næsten ikke bemærker, at du har sko på. Hos SPORT 24 spår vi, at Gel-Kayano 26 bliver en bestseller for sommeren 2019. Hvis du også vil have fingrene i et par, kan du finde dem lige her.

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus