Har du også prøvet at være helt drænet for energi under din løbetur? At fødderne og benene ikke kunne rokke sig en meter længere?

Den følelse er måske fortid nu.

Med ASICS Glideride løbesko til neutrale løbere lover det kendte, japanske løbebrand, at du bruger mindre energi og derved kan løbe længere.

Vi ser nærmere på løbeskoen, som er spække med lækre teknologier, som hjælper DIG til en flyvende fornemmelse på løberuten.

Hemmeligheden hedder Guidesole

Guidesole er en ergonomisk bueformet sål, der med sin utrolige støddæmpning giver en hurtig fodafvikling og mindsker trætheden i benmusklerne. Du bruger derfor mindre energi, når du bevæger dig i forhold til en almindelig sål, og kan derved løbe længere.

Støddæmpningen er en kombination af GEL® og FlyteFoam™ i hælen. Derudover er mellemfoden tættere på hælen, hvilket bevirker, at den stivere og afrundede forfod gør løbet mere effektivt og mindre ressourcekrævende.

Ny og forbedret Guidesole teknologi

Den revolutionerende Guidesole-teknologi blev første gang præsenteret i ASICS’ Metaride sko og er altså ikke en nyhed. MEN... den nyskabende sål muliggjorde udviklingen af Glideride løbeskoene hos ASICS Institute of Sport Science (ISS) og endda i rekordfart, så skoen kunne hjælpe så mange løbere som muligt.

Løbernes positive modtagelse, og farten medhvilken de har taget den nye teknologi til sig, ansporede os til at udvikle GLIDERIDE på rekordtid. Uden at gå på kompromis med effektiviteten tilbyder den et løb med mere affjedring, som vi mener har potentialet til at hjælpe løbere med at forbedre præstationen og nå betydeligt længere, end de troede var muligt.

- Direktør og ledende funktionschef hos ASICS Institute of Sport Science (ISS),Kenichi Harano

I Glideride versionen har ASICS givet Guidesole teknologien en opdatering, så lidt nyt er der alligevel sket. I forhold til storebror Metaride er ASICS Glideride løbeskoen lettere og har en mindre bureform samt 7% mere affjedring, hvilket giver øget komfort.

En videnskabelig dokumenteret effekt

“Køb denne sko og løb længere og hurtigere”. En påstand som vi har hørt fra rigtig mange producenter af løbesko, men i ASICS’ tilfælde er det faktisk videnskabeligt bevist, at Glideride med sin opgraderede Guidesole teknologi kan forbedre dit løb markant.

Det er blandt andet blevet bevist at ASICS Glideride kan:

  • Reducere det samlede energitab ved ankelleddet
  • Forbedre affjedringen og øge komforten
  • Reducere vægt, men bevare stabilitet til god præstation og beskyttelse

Andre fordele ved ASICS Glideride løbesko

Guidesole teknologien er det helt store fokus, når vi snakker om Glideride, men skoen har også mange andre, lækre teknologier der bidrager til at gøre ASICS Glideride til en fantastisk løbesko:

  • FlyteFoam mellemsål: Letvægts og dæmpende organiske fibre, der effektivt genopretter deres form
  • GEL®: støddæmpende materiale i hælen der beskytter kroppen under landing og sikrer en blød afvikling
  • AHAR Plus ydersål: Yderst slidstærkt gummi på sålen giver slidstyrke
  • Engineered Mesh Upper: Mesh overdel, der støtter og øger stabiliteten og åndbarheden
Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus