Den 23. udgave af ASICS’ ultrapopulære, neutrale løbesko Nimbus er ikke bare en opdateret farvemodel.

ASICS GEL-Nimbus 23 kommer også i år med en nyhed på kønsfronten.

Men mere om det senere.

Først ser vi lige på de andre, men ikke uvæsentlige, opdateringer, som fastholder ASICS Nimbus’ position som en komfortabel storfavorit blandt neutrale løbere.

Opdateret overdel

En af de mest synlige ændringer i ASICS GEL-Nimbus 23 er den opdaterede overdel.

Den består af en sømløs, engineered mesh overdel, som er lettere end sine forgængere, føles blødere og er fremstillet i mindst 20% genbrugsfibre.

Derudover har snøresystemet og pløsen fået en opgradering, som gør overdelen lettere at tilpasse til den enkelte løber og derved giver et bedre fit.

Mere GEL - mere komfort

Nimbus har altid været en fantastisk, behagelig løbesko, og hvis du troede, at det ikke kunne blive bedre, kan du godt tro om igen.

I GEL-Nimbus 23 har ASICS tilføjet endnu mere GEL i hælen for at give endnu mere komfort og en endnu bedre stødabsorbering.

Det betyder kort sagt, at du får en meget mere behagelig løbetur, hvor du undgår overbelastning af kroppen og er sikret en blød fodafvikling.

Kønsspecifikt forfodsdesign

Den helt store nyhed hos Nimbus 23 er som nævnt i starten sket på kønsfronten.

ASICS har i år designet deres Nimbus model med et kønsspecifikt forfodsdesign.

Det betyder, at forfoden er specialdesignet og tilpasset til henholdsvis den mandlige og kvindelige anatomi.

I forfoden hjælper flexrillerne med at øge smidigheden, så afviklingen bliver så blød og fleksibel som overhovedet muligt.

I damemodellen går flexrillerne hele vejen på tværs, hvilket både øger blødheden og giver fuld mobilitet og fleksibilitet.

I modsætning til damemodellen, stopper flexsrillerne på indersiden i herremodellen, hvilket sikrer lidt ekstra stabilitet.

Det kønsspecifikke design er dog ikke helt nyt for GEL-Nimbus, da tidligere modeller også har haft fokus på ”den lille forskel” mellem mænd og kvinder.

Tidligere har ASICS blandt andet introduceret os for deres kønsspecifikke Trusstic design i mellemfoden, som gav forskellig former for stabilitet i hhv. dame og herremodellen.

Trusstic mellemfodsdesignet er videreført i Nimbus 23, og ASICS fortsætter desuden også med deres 3 mm forskel i hældroppet (10mm for herre og 13 mm for dame) i denne model.

Konklusionen?

Alt i alt er ASICS GEL-Nimbus 23 løbeskoen den gode gamle og velkendte Nimbus - men med nogle enkelte forbedringer, som tager skoen til nye højder.

Det nu endnu blødere design og store fokus på den individuelle tilpasning – både på pasform og på køn – gør den til endnu en favorit på løbeturen.

Så hvis du spørger dig selv, om du mon bør udskifte den gamle Nimbus løbesko med denne, så er svaret et klar JA herfra.

Kort og godt om ASICS Gel-Nimbus 23

  • Kønsspecifikt for- og mellemfodsdesign
  • Mere GEL end sine forgængere
  • Lettere og blødere overdel i bæredygtige materialer
Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus