ENDELIG! Den nye generation af adidas Predator er netop lanceret i en frygtindgydende, ny udgave.

adidas Predator Mutator 20+ er en del af Mutator Pack, som er adidas’ første i 2020. Det kendte sportsbrand lægger aggressivt fra land med en støvle-kollektion fuld af innovative egenskaber og fede designs.

Vi ser nærmere på den legendariske adidas fodboldstøvle, som i 2020 udgaven kommer i en muteret udgave af det velkendte Predator DNA. Det nye design gør endeligt op med tanken om at støvlerne ”bare” er et værktøj – disse støvler udfordrer den klassiske forestilling om fodboldstøvler og indfører helt nye dimensioner af uretfærdighed på fodboldbanen.

406 grunde til at frygte Predator Mutator 20+

Den mest iøjnefaldende opdatering af de nye Predator støvler må uden tvivl være den innovative Demonskin-teknologi. Teknologien er udviklet på baggrund af flere års tests og forskning og har resulteret i en avanceret computer-algoritme, som har skabt en helt ny kontakt mellem støvle og bold.

De 406 røde, klo-lignende takker der flænser igennem støvlens overflade, tilfører ikke blot et dæmonisk udseende til støvlen, men giver spilleren bedre boldkontrol. Takkerne er strategisk fordelt henover støvlens over-, inder- og yderside og giver et bedre spin, når du på et splitsekund slår til og sender bolden i nettet. Unfair? Måske. Tilladt? Ja!

360° perfekt pasform

Det gamle ordsprog ”som fod i hose” har adidas i den grad taget til sig i udviklingen af Predator Mutator 20+. Den anatomiske Primeknit overdel har her en 360° omslutning af foden og er sammen med det soklignende-design med til at give dig en perfekt pasform og en tættere kontakt til bolden.

Maksimal bevægelsesfrihed

adidas Predator Mutator 20+ fodboldstøvlen er blevet endnu hurtigere end sin forgængere. Den forbedrede, to-delte ydersål gør både støvlen lettere og giver dig den optimale bevægelsesfrihed på banen.

Hybrid Studs knopkonfigurationen er med til at give dig de bedste forudsætninger for både aggressiv acceleration og smidig rotation, så dine modstandere må se magtesløse til, mens du nådesløst sætter det afgørende angreb ind.

adidas Predator Mutator 20+ kort og godt

  • Demonskin - 406 små takker der øger kontrollen og dit touch på bolden samt giver et utroligt spin
  • Primeknit - tætsiddende materiale der følger foden, hvilket mindsker risikoen for gener
  • 360° overdelsdesign, der omslutter og støtter hele foden
  • Hybrid Studs - knopsystem der forbedrer mobiliteten, grebet mod underlaget og accelerationen
  • adidas Predator Mutator 20+ bæres af spillere som Paul Pogba og Marc André ter Stegen

Køb adidas Predator hos SPORT 24

Hvis du er klar til at erobre banen og indgyde frygt hos dine modstandere ligesom legenderne Beckham og Zidane, så kan du hos SPORT 24 få lige de Predator støvler, som passer til dig. 

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus