Selvom kalenderen eller vejret endnu ikke helt siger forår, så gør det milde vintervejr og de små forårsbebudere deres bedste for at få os i forårsstemning – og de mange lækre nyheder fra adidas er ingen undtagelse!

adidas Athleisure for en casual stil

adidas’ nye athleisure kollektion er skabt til dig, der ønsker et afslappet og komfortabelt look både til hverdag og fritid. De nye styles er kendetegnet ved høj kvalitet og et fedt design, som understreger den efterhånden uundgåelige modetrend, som udvisker linjen mellem fashion og funktionelt sportswear.

#DyrkGlæden i skønne farver og behagelige materialer – uanset anledning

Med deres nye tøjkollektion rammer adidas bredt. Her finder du både de klassiske, nedtonede nuancer, som du nemt kan style sammen med resten af din garderobe og de mere udtryksfulde, glade farver, hvor du virkelig har mulighed for at understrege din personlige stil.

Materialerne er – som athleisure wear trenden foreskriver – bløde og behagelige og får dig til at føle dig godt tilpas, hvad enten du skal på arbejde, på cafe eller i fitnesscenteret.

Hvis du er lige så vild med adidas, som vi er, elsker den komfortable athleisure stil og længes lige så meget efter forår som vi gør, så har du her mulighed for at klikke lidt behagelig forårsstemning hjem til din garderobe lige HER.

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus