adidas har fart på lige nu – flere løbemodeller bliver opdateret og her får du en opdatering på 2 af de mest populære til løbere (og sneaker elsker): Pulse Boost og Solar Glide.

Pulse Boost HD

Uanset om du er til de korte eller lange distancer, så er dine fødder sikre med Pulse Boost – og at de så samtidigt er vanvittigt pæne gør jo det jo heller ikke dårligere!

Modellen er fremstillet, så den åndbare overdel i både strik og tekstil yder en god støtte til for- og mellemfoden. Af andre lækre detaljer kan nævnes:

  • Boost HD - stabiliserende, blødt og energireturnerende skum, der er kulde/varme regulerende
  • Continental™ Rubber - forbedrer grebet mod både tørre og våde underlag
  • Traxion™ - ydersål, der giver et optimalt greb mod underlaget i alle retninger

Mellemsålen er fremstillet i det dæmpende Boost HD skum, der stadig er super energireturnerende, men mere stabiliserende end tidligere, så du ubekymret kan suse ud ad landevejen med disse løbesko på fødderne.

En ekstra fed feature ved Pulse Boost er QR koden på skoen, der giver dig adgang til eksklusiv playliste på Spotify, så du kan løbe derud af med masser af løbemusik i ørerne.

Solar Glide

Endnu en hurtig nyhed! Solar Glide 19 til neutralløberen og Solar Glide 19 ST til løberen med mild pronation.

Raketvidenskab til dine fødder

Solar Glide 19 løbeskoene er revolutionerende løbesko, der er inspireret af raketfartsteknik - yderst teknisk og overraskende simpelt. Syet i ét stykke og ekstremt slidstærke, stabiliserende og kraftfulde er skoene egnet til såvel det korte som en længere løbetur - og vildt tjekkede som hverdagssneakers.

Naturlig bevægelse kilometer efter kilometer

adidas Solar Glide 19 løbeskoene er bygget om en formstøbt Fitcounter-hælkappe, der giver dig en optimal støtte og bevægelsesfrihed til akillessenen via et blødt mellemstykke. Med stabiliserende støtte fra Solar Propulsion Rail og energifyldt støddæmpning med Boost™ ™ skum er disse løbesko eminente - intet mindre. Læg dertil en spændstig støddæmpning og en åndbar komfort, der sender dig af sted med god energi.

Kort fortalt: Solar Glide 19 fra adidas er proppet med teknologier, der holder dig flyvende hele vejen – GOD TUR!

Del denne artikel
Del med Email Del på Facebook Share with Twitter Share with Linkedin Share with GooglePlus