Bæredygtige produkter

Hos SPORT 24 ønsker vi at gøre det nemt for dig at træffe et bæredygtigt valg, når du shopper sportstøj- og udstyr til hele familien.

Vi har derfor udarbejdet et 'Bæredygtig mærke', som du finder på de produkter, som er lidt mere bæredygtige end andre.

Produkterne, som bærer bæredygtighedsmærket, skal opfylde ét eller flere kriterier inden for de fire kategorier nedenfor, som vi hos SPORT 24 har opstillet og som giver mening i forhold til at nå målet om et bedre klima
.
Produkterne er udvalgt på baggrund af den information, vi har fra vores leverandører, og vi evaluerer løbende vores kriterier samt produkterne derunder.

Du kan læse mere om de fire bæredygtige kategorier, hvis du klikker dig ind på hver af dem nedenfor.

Vores bæredygtige Kategorier

KOM TÆT PÅ NOGLE AF VORES BÆREDYGTIGE BRANDS

FUSION

FUSION blev startet i 1999.

Siden dengang har de lavet High Performance sportstøj med et bæredygtigt fokus.

Alle materialer, produktion og slutprodukter er Oeko-Tex certificeret og produceres i Europa.

FUSION producerer kun en begrænset mængde varer om ugen efter princippet "hellere midlertidigt udsolgt end uoverskuelig overproduktion".

Haglöfs

Haglöfs blev startet helt tilbage i 1914 og har siden 2008 haft stort fokus på bæredygtighed.

Det kendte outdoor-mærke stræber efter at fremstille produkter med så lav miljøpåvirkning som muligt.

Derudover er mange af deres produkter fremstillet i økologiske og genanvendte materialer og en del produkter har fået det anerkendte bluesign® mærke.

For at leve op til bluesign® kravene skal mindst 90 % af produktets materialer og dets komponenter være produceret i overensstemmelse med de strengeste miljøstandarder i tekstilindustrien.

SHOP BæredygtigHED EFTER brand

Bæredygtighed - Hvad kan du selv gøre

  • Kig efter vores Bæredygtighedsmærke, når du shopper.
  • Vask tøjet inden du bruger det.
  • Pas på dit tøj og dine sko.
  • Vask ikke tøjet for ofte og vask gerne ved lave temperaturer.
  • Reducér brugen af tørretumbler og lad i stedet tøjet lufttørre.
  • Giv videre til genbrug i stedet for at smide ud (hvis tøjet/skoene stadig er pæne).

Bæredygtige produkter hos SPORT 24

Vi ved godt, at vi ikke kan revolutionere verden på én gang, men vi kan starte et sted. Vi ønsker derfor at støtte op om FN’s verdensmål omhandlende klimaindsats (verdensmål nr. 13), da vi her kan se, at vi som forhandler kan gøre en forskel.
Vi har derfor samlet vores bæredygtige produkter under vores mærke ’Bæredygtig’, så det bliver nemmere for dig som kunde at træffe et bæredygtigt valg, når du handler på SPORT24.DK eller i én af vores butikker.

SPORT 24’s bæredygtighedsmærke og vores fire kategorier

Hos SPORT 24 har vi opstillet fire kategorier, som vi mener er relevant i forhold til vores fokus på den bæredygtige klimaindsats; Mindre kemi, Genanvendt, Miljøvenlig produktion og Økologisk.

De fire kategorier indeholder produkter, som kan leve op til én eller flere kriterier, som vi hos SPORT 24 har defineret på baggrund af information fra vores leverandører, og som derfor kan betegnes som bæredygtige. Produkterne som findes i de fire kategorier, er tydeligt markeret med vores ’Bæredygtig’-mærke, så du hurtigt kan se, om det produkt du kigger på, er bæredygtigt.
Vores arbejde med bæredygtighed er en dynamisk proces, og derfor evaluerer vi også løbende på vores bæredygtige kriterier og dertilhørende produkter.

Shop bæredygtigt på SPORT24.DK

Med vores 'Bæredygtig' mærke og vores fire bæredygtighedskategorier kan du let få et overblik over, hvilke produkter og mærker, som har fokus på bæredygtighed. Derudover kan du i vores filtreringsmuligheder, vælge vores fire bæredygtighedskategorier og se udvalget af produkter.