SIDSTE DAG | Spar 25% på ALT* - også på i forvejen nedsatte varer | CYBER MONDAY

AGF fodboldtøj

0 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 0 af 0 produkter

Mest populære produkter

 1. 63%
  Karrimor Erie 2 Vinterstøvler Dame
  Karrimor Karrimor Erie 2 Vinterstøvler Dame
  1.000 DKK 500 DKK
  BLACK DAYS PRIS 375 DKK
 2. 40%
  hummel 3-Pak Basic Sokker
  hummel hummel 3-Pak Basic Sokker
  50 DKK 40 DKK
  BLACK DAYS PRIS 30 DKK
 3. 63%
  Karrimor Bodmin Winter Weathertite Vandrestøvler Herre
  Karrimor Karrimor Bodmin Winter Weathertite Vandrestøvler Herre
  1.200 DKK 600 DKK
  BLACK DAYS PRIS 450 DKK
 4. 25%
  hummel Classic Bee CI Seamless Træningstights Dame
  hummel hummel Classic Bee CI Seamless Træningstights Dame
  250 DKK
  BLACK DAYS PRIS 187,50 DKK
 5. 63%
  Karrimor Staffa Vandrestøvler Herre
  Karrimor Karrimor Staffa Vandrestøvler Herre
  1.200 DKK 600 DKK
  BLACK DAYS PRIS 450 DKK
 6. 63%
  Karrimor Polar Quilt Weathertite Vinterstøvler Dame
  Karrimor Karrimor Polar Quilt Weathertite Vinterstøvler Dame
  1.100 DKK 550 DKK
  BLACK DAYS PRIS 412,50 DKK

Historien om den Århusianske fodboldklub

Siden 1902 har den stolte fodboldklub AGF været én af de danske fodboldklubber, der har haft mest succes – med hele 5 danske mesterskaber og 9 fornemme pokaltitler (og dét har ingen anden dansk fodboldklub kunnet prale af at overgå). Fodbold blev en del af Aarhus Gymnastikforening tilbage i 1902 og allerede d. 2. november i det samme år, indtog spillere iført AGF trøjer fodboldbanen for første gang. Modstanderne i den første kamp var Aarhus Idrætsklub Olympia, som desværre vandt 5-2 mod den fremtidige århusianske storklub. Heldigvis skulle der ikke gå mere end 6 år, før fodboldspillerne i AGF udebane fodboldtrøjerne vandt klubbens første titel – som var den jyske mesterskabsfinale, der blev vundet med en sejr på 3-2 over en fodboldklub fra Ringkøbing.

Danmarks mest loyale fodboldfans

De hvide fodbolddrenge fra Aarhus Gymnastikforening støttes fast af Danmarks mest loyale fans, som stolt ifører sig AGF trøjer og viser deres støtte til klubben – uanset om den traditionsrige fodboldklub ligger øverst eller nederst i tabellen. Dén støtte og hjælp fra de trofaste fans har AGF ydmygt valgt at anerkende ved at dedikere nummer 12 til det støttende publikum og de samarbejdspartnere, der støtter op om den hårdt kæmpende fodboldklub i de hvide fodboldtrøjer med hjemmebane på Ceres Park i Århus.

En AGF fanshop til de loyale fodboldfans

Hos SPORT 24 hylder vi sporten og loyale fodboldfans. Det glæder os at se, at så mange loyale fans støtter så aktivt op omkring især de lokale danske sportsklubber – som når stolte AGF fans viser deres støtte til De hviie, når de bærer de flotte originale hjemmebanetrøjer på Ceres Parks tilskuertribuner i Århus. Derfor har vi samlet et godt udvalg af fan merchandise lige hér i vores AGF fanshop – så du nemt og bekvemt kan få fat i din helt egen AGF hjemmebanetrøje (eller udebanetrøje) og hvad hjertet ellers kan begære af lækkert fangear. Tak fordi du støtter sporten!

Køb din helt egen AGF trøje

Vis med stolthed din loyalitet som fan af AGF, når du skal på Ceres Park i Aarhus for at heppe på AGF – køb din helt egen AGF trøje og ifør dig stolt én af de flotte originale AGF trøjer, som du kan finde lige her på siden i vores AGF Fanshop.