Grundet ekstraordinær travlhed skal du påregne 2-3 ekstra afsendelsesdage

Historien om den Århusianske fodboldklub

Siden 1902 har den stolte fodboldklub AGF været én af de danske fodboldklubber, der har haft mest succes – med hele 5 danske mesterskaber og 9 fornemme pokaltitler (og dét har ingen anden dansk fodboldklub kunnet prale af at overgå). Fodbold blev en del af Aarhus Gymnastikforening tilbage i 1902 og allerede d. 2. november i det samme år, indtog spillere iført AGF trøjer fodboldbanen for første gang. Modstanderne i den første kamp var Aarhus Idrætsklub Olympia, som desværre vandt 5-2 mod den fremtidige århusianske storklub. Heldigvis skulle der ikke gå mere end 6 år, før fodboldspillerne i AGF udebane fodboldtrøjerne vandt klubbens første titel – som var den jyske mesterskabsfinale, der blev vundet med en sejr på 3-2 over en fodboldklub fra Ringkøbing.

Danmarks mest loyale fodboldfans

De hvide fodbolddrenge fra Aarhus Gymnastikforening støttes fast af Danmarks mest loyale fans, som stolt ifører sig AGF trøjer og viser deres støtte til klubben – uanset om den traditionsrige fodboldklub ligger øverst eller nederst i tabellen. Dén støtte og hjælp fra de trofaste fans har AGF ydmygt valgt at anerkende ved at dedikere nummer 12 til det støttende publikum og de samarbejdspartnere, der støtter op om den hårdt kæmpende fodboldklub i de hvide fodboldtrøjer med hjemmebane på Ceres Park i Århus.

En AGF fanshop til de loyale fodboldfans

Hos SPORT 24 hylder vi sporten og loyale fodboldfans. Det glæder os at se, at så mange loyale fans støtter så aktivt op omkring især de lokale danske sportsklubber – som når stolte AGF fans viser deres støtte til De hviie, når de bærer de flotte originale hjemmebanetrøjer på Ceres Parks tilskuertribuner i Århus. Derfor har vi samlet et godt udvalg af fan merchandise lige hér i vores AGF fanshop – så du nemt og bekvemt kan få fat i din helt egen AGF hjemmebanetrøje (eller udebanetrøje) og hvad hjertet ellers kan begære af lækkert fangear. Tak fordi du støtter sporten!

Køb din helt egen AGF trøje

Vis med stolthed din loyalitet som fan af AGF, når du skal på Ceres Park i Aarhus for at heppe på AGF – køb din helt egen AGF trøje og ifør dig stolt én af de flotte originale AGF trøjer, som du kan finde lige her på siden i vores AGF Fanshop.