TYVSTART | SPAR 20% på ALT* - også på i forvejen nedsatte varer

adidas ZNE

1 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 1 af 1 produkter

adidas ZNE for dig der skal fokusere

Designet til rejser og fokus inden kampen er adidas ZNE sat i verden for at yde dig den bedste komfort.

Du må gerne være kræsen. Du må gerne sætte krav. adidas ZNE kollektionen er til for at opfylde dine eksklusive ønsker til smart, innovativt, funktionelt og ikke mindst komfortabelt træningstøj. Prøv på egen krop, hvordan dit fokus bliver skærpet, og kroppen lader op iført ZNE træningstøj fra adidas.

adidas ZNE til det intense øjeblik

Hvis du dyrker konkurrencesport, kender du det helt sikkert: Det intense øjeblik inden kampen, hvor du skal samle fokus, have nerverne på plads og opbygge den gode energi, der gør dig til en vinder. Iført et adidas ZNE outfit er du klar til at levere den ene pragtpræstation efter den anden.

Gå fra gaden til stadion iført det eksklusive og velsiddende ZNE tøj fra adidas, der giver dig følelsen af at være uovervindelig. Fra tilskuerpladsen eller på banen. Det er ligegyldigt, hvilken rolle du har. Du ved, du skal være klar til at give dit bedste, og det kan du først, når du føler dig tryg og godt tilpas. adidas ZNE sikrer dig den bedste komfort i de intense øjeblikke. Værdsæt dem.

Fokus på præstationerne i hverdagen

Det er ikke kun til konkurrencesporten, at adidas’ ZNE kollektion hører hjemme. Træningstøjet er også til dig, der skal samle fokus om præstationerne i hverdagen; det være sig på studiet som på arbejdet. De minimalistiske, futuriske og fashionable styles fra adidas ZNE er ideelle til hverdagsbrug, når du vil klædes sporty, komfortabelt og moderigtigt.

Køb dit adidas ZNE tøj hos SPORT 24. Vi har et stort udvalg til mænd og damer, piger og drenge. Det karakteristiske ZNE linjeprint går igen på alle styles og er symbolet på ekstravagance, god og selvsikker stil.