Dyrk din passion for sport med et par shorts fra adidas, som er et verdenskendt brand inden for sportstøj og sportsmode. adidas designer alt tøj i høj kvalitet.

Er du på udkig efter nye shorts? Så dyk ned i udvalget af shorts fra adidas. Du ved hvad du får – og det er gode sager!

adidas shorts

71 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 28 af 71 produkter

Historien bag adidas

Tøjmærket adidas vidner om et firma, der har haft indflydelse inden for sports- og modeverden igennem mange årtier. Firmaet er tysk og blev grundlagt i 1924 af to brødre Adolf og Rudolf Dassler. I 1936 overtalte Adolf Dassler den amerikanske sprinter Jesse Owens til at løbe i tøj fra adidas under de olympiske lege. Owen endte med at vinde fire guldmedaljer, hvilket fik sat godt gang i salget af adidas tøj, de næste mange år frem.

Stadig i dag er sportsmærket adidas kendt for deres klassiske sneakers, som ofte kendes på tre parallelle striber placeret på siden af skoen.

Brandet adidas har siden starten udvidet sortimentet og producerer nu alle former for beklædningsdele, en sportsmand kan få brug for.

Tvivl ikke på kvaliteten

Vidste du at mange professionelle atleter dyrker sport i et par adidas shorts? I de olympiske lege er der også mange, som er beklædt med tøj fra adidas. Under aktiv træning er det nemlig vigtigt at have den rigtige påklædning, så du frit kan bevæge dig uden bekymringer. Derfor kan du altid regne med at få sportstøj i god kvalitet fra adidas. 

Du skal heller ikke bekymre dig om sved. Shortsene er nemlig fremstillet, så de er åndbare og fugtafvisende. adidas anvender optimale tekstiler, så tøjet kan alt det, der skal til, når du er fysisk aktiv.

adidas shorts til hele familien

adidas værner om hele familiens sportsliv. Derfor tilbyder adidas shorts til både kvinder og mænd – unge som ældre og selvfølgelig også børn. Derfor finder du hos SPORT 24 det rette sports-outfit til hele familien!

adidas byder på alt mellem himmel og jord af farver, længder og materialesammensætninger. Du vil både finde lange basketballshorts, håndboldshorts, træningsshorts samt andre designs.

Med et par adidas shorts er du dækket ind til alle former for sport. Derfor kan du være sikker på, at du altid finder et par, der matcher dine aktiviteter og behov.

Tip: Du kan også bruge shorts fra adidas til hverdag, sammen med et par sneakers, for et sporty og casual look.

Shorts i god kvalitet

Typisk har adidas shorts en almindelig pasform, som er designet med elastiklinning og snørejustering i livet. Desuden kan du forvente:

  • Genanvendt polyester
  • Let og komfortable shorts til fritids- og aktivitetsbrug
  • Åndbare shorts
  • Ventilerende mesh-paneler mellem benene
  • Afkølede materialer der holder dig tør, selvom du sveder

adidas hos SPORT 24

Hos SPORT 24 er vi stolte over vores store udvalg af tøj fra adidas. Vi er altid på udkig efter nye kollektioner til dig, der går op i sportsmode. Derfor bliver vores sortiment konstant udvidet med nyt og lækkert sportstøj fra adidas.

For os er det vigtigt, at du føler dig tryg, når du handler på vores webshop. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at gøre en ekstra indsats, for at hjælpe dig med at udvide din garderobe.