TYVSTART | SPAR 20% på ALT* - også på i forvejen nedsatte varer

adidas Pureboost

3 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 3 af 3 produkter

adidas Pure Boost – et boost til din hverdag

Siden adidas lancerede deres BOOST-teknologi tilbage i 2013, så har sneakermarkedet ikke været det samme. Sko som adidas Ultra Boost og adidas Pure Boost har været med til at revolutionere kunders forventninger til, hvor god en sko skal være. Og det er ikke uden grund. For med et par adidas Pure Boost er du sikret en god oplevelse – hver gang.

adidas Pure Boost klarer alle hverdagens forhindringer

Ujævne fortov, hurtige stop, og cyklister på afveje. Forhindringerne er mange, når man begiver sig ud i den danske trafik. Men med et par adidas Pure Boost på fødderne, så er du sikret, at dine fødder er beskyttet hele vejen. Pludselige stop er ingen sag for skoen, som med sin revolutionerende BOOST-teknologi altid sørger for, at dine fødder føles som om, at du går på en blød, varm sky.

Komfortable sko i særklasse

Når du får et par adidas Pure Boost på fødderne, så er den første reaktion typisk: ”Wow, en komfort!” og det er ikke uden grund. For et par Pure Boost sko er nemlig udstyret med adidas’ specielle BOOST sål, som giver dig den mest komfortable oplevelse, du kan få i et par sneakers. BOOST-sålen holder nemlig sin form i både kulde og varme, vind og blæst og uanset, hvad du bruger dem til. De giver sig 100% for dig – hele dagen.

Stilrent design og fantastisk performance

adidas Pure Boost kan faktisk også bruges til løb. Men de fleste bruger den som en stilren hverdagssko, der kan takle alt, hvad du kaster efter den. En lang dag på arbejdet? Intet problem for dine Pure Boost. En lang gåtur med dine venner? Smal sag for skoene, som altid er klar til at give dig den bedste støtte. Så alt i alt er adidas Pure Boost skoen en sko, du kan stole på. Altid. Og så kan den selvfølgelig købes her på vores webshop, eller i din nærmeste SPORT 24 butik.

Vi ses!